Natyral,djathe i bardhe lope pa yndyre 1 kg.

Qumësht dhe nën produkte të tij / Djathë, gjizë dhe salcë kosi

1,160 Lekë / pako


Detajet e Produktit

Natyral,djathe i bardhe lope pa yndyre 1 kg.