Brugnolo Bacon,pancete e tymosur me feta 80 gr.

Peshk, mish dhe nenprodukte mishi / Pançetë

200 Lekë / pako


Detajet e Produktit

Brugnolo Bacon,pancete e tymosur me feta 80 gr.