Susanna,djathe bebe 140 gr.

Qumësht dhe nën produkte të tij / Djathë, gjizë dhe salcë kosi

180 Lekë / cope


Detajet e Produktit

Susanna,djathe bebe 140 gr.

(8 x 17.5 g)


Produkti nuk është aktualisht aktiv.