Tave Marinex 2.7 L + tave rrethore 2.4 L Falas.

Aksesore Shtëpie dhe Pastrimi / Enë kuzhine

1,000 Lekë / cope


Detajet e Produktit

Tave Marinex 2.7 L + tave rrethore 2.4 L Falas.

Permasat e tavave :

Tave Marinex 2.7 L 34.8 x 19.8 cm.

Tave Marinex 2.4 L 26.3 x 5.8 cm.