Nestle Mio Formaggino,djathe 125 gr.

Qumësht dhe nën produkte të tij / Djathë, gjizë dhe salcë kosi

199 Lekë / pako

100 Lekë / pako


Detajet e Produktit

Nestle Mio Formaggino,djathe 125 gr.

Data e Skadencës: 16 Dhjetor 2018


Produkti nuk është aktualisht aktiv.