Atc caj qetesues per stomakun,perzirje bimore natyrore per qetesimin e dhimbjeve dhe largimin e gazrave 80 gr.

Kafe dhe Caj / Çaj

170 Lekë / pako


Detajet e Produktit

Atc caj qetesues per stomakun,perzirje bimore natyrore per qetesimin e dhimbjeve dhe largimin e gazrave 80 gr.