Benlian Rice Snacks Pesto,snack orizi me pesto dhe vaj ulliri 50 gr.

Patatina dhe të ngjashme / Patatina

70 Lekë / cope


Detajet e Produktit

Benlian Rice Snacks Pesto,snack orizi me pesto dhe vaj ulliri 50 gr.