Orva Pane per Tramezzini,buke me qumesht dhe vaj luledielli 250 gr.

Bukë dhe nënprodukte te saj / Bukё

170 Lekë / pako


Detajet e Produktit

Orva Pane per Tramezzini,buke me qumesht dhe vaj luledielli 250 gr.


Produkti nuk është aktualisht aktiv.