Sole Barista coffee creamer,qumesht 3.6 % yndyre 1 L.

Qumësht dhe nën produkte të tij / Qumësht UHT

120 Lekë / cope


Detajet e Produktit

Sole Barista coffee creamer,qumesht 3.6 % yndyre 1 L.