Orva Piadina con olio extravergine di oliva,3 piadina me vaj ulliri 390 gr.

Bukë dhe nënprodukte te saj / Piadine/Tortillas

50 Lekë / cope


Detajet e Produktit

Orva Piadina con olio extravergine di oliva,3 piadina me vaj ulliri 390 gr.

Data e Skadencës: 15 Dhjetor 2018


Produkti nuk është aktualisht aktiv.