Kaseimister Maasdamer,djathe me peshe.

Qumësht dhe nën produkte të tij / Djathë, gjizë dhe salcë kosi

234 Lekë / 300 gr


Detajet e Produktit

Kaseimister Maasdamer,djathe me peshe.

780/kg


Produkti nuk është aktualisht aktiv.