Natyral,djathe kackavall lope ne vakum me kg 228 gr.

Qumësht dhe nën produkte të tij / Djathë, gjizë dhe salcë kosi

286 Lekë / pako


Detajet e Produktit

Natyral,djathe kackavall lope ne vakum me kg 228 gr.

(çmimi është në bazë të peshës, e cila ndryshon me pak gram)