Baroni Cruschetto con farina di frumento integrale,biskota me miell gruri integral 700 gr.

Për mëngjesin / Biskota dhe amareta

220 Lekë / pako


Detajet e Produktit

Baroni Cruschetto con farina di frumento integrale,biskota me miell gruri integral 700 gr.