Baroni Folletti con granelli di zucchero,biskota me kokrra sheqeri 700 gr.

Për mëngjesin / Biskota dhe amareta

220 Lekë / pako


Detajet e Produktit

Baroni Folletti con granelli di zucchero,biskota me kokrra sheqeri 700 gr.