Baroni Gallette biscotti tradizionali,biskota tradicionale 700 gr.

Për mëngjesin / Biskota dhe amareta

220 Lekë / pako


Detajet e Produktit

Baroni Gallette biscotti tradizionali,biskota tradicionale 700 gr.