Baroni Choco Frolle con pepite di cioccolato,biskota me copa cokollate 700 gr.

Për mëngjesin / Biskota dhe amareta

220 Lekë / pako


Detajet e Produktit

Baroni Choco Frolle con pepite di cioccolato,biskota me copa cokollate 700 gr.