Baroni Novellini con uova e miele,biskota me veze & mjalte 700 gr.

Për mëngjesin / Biskota dhe amareta

220 Lekë / pako


Detajet e Produktit

Baroni Novellini con uova e miele,biskota me veze & mjalte 700 gr.