Kumbulla te kuqe rrethore.

Fruta dhe Perime / Fruta të Freskëta

180 Lekë / kg


Detajet e Produktit

Kumbulla te kuqe rrethore.

180/kg


Produkti nuk është aktualisht aktiv.