Orva Sandwich Amerikan,buke e tipit ''0''me vaj luledielli 500 gr.

Bukë dhe nënprodukte te saj / Bukё

150 Lekë / cope


Detajet e Produktit

Orva Sandwich Amerikan,buke e tipit ''0''me vaj luledielli 500 gr.


Produkti nuk është aktualisht aktiv.