Orva Sandwich Amerikan Integral,buke e tipit integral me vaj luledielli 500 gr.

Bukë dhe nënprodukte te saj / Bukё

160 Lekë / cope


Detajet e Produktit

Orva Sandwich Amerikan Integral,buke e tipit integral me vaj luledielli 500 gr.


Produkti nuk është aktualisht aktiv.