Orva,buke e bardhe me vaj ulliri 400 gr.

Bukë dhe nënprodukte te saj / Bukё

145 Lekë / cope


Detajet e Produktit

Orva,buke e bardhe me vaj ulliri 400 gr.


Produkti nuk është aktualisht aktiv.