Orva pane bauletto grano duro,buke me miell gruri te forte dhe vaj ulliri 400 gr.

Bukë dhe nënprodukte te saj / Bukё

160 Lekë / cope


Detajet e Produktit

Orva pane bauletto grano duro,buke me miell gruri te forte dhe vaj ulliri 400 gr.