Medela Strudel Ciliegia,strudel me qershi 264 gr + kalendar shkolle falas.

Për mëngjesin / Biskota dhe amareta

100 Lekë / pako


Detajet e Produktit

Medela Strudel Ciliegia,strudel me qershi 264 gr + kalendar shkolle falas.