Medela Strudel Fico,strudel me fik 264 gr + kalendar shkolle falas.

Për mëngjesin / Biskota dhe amareta

109 Lekë / pako


Detajet e Produktit

Medela Strudel Fico,strudel me fik 264 gr + kalendar shkolle falas.