Castello Blu,djathe 60 % yndyre me kg.

Qumësht dhe nën produkte të tij / Djathë, gjizë dhe salcë kosi

240 Lekë / 200 gr


Detajet e Produktit

Castello Blu,djathe 60 % yndyre me kg.

1200/kg


Produkti nuk është aktualisht aktiv.