Zanetti granello ,100 gr.

Qumësht dhe nën produkte të tij / Djathë, gjizë dhe salcë kosi

200 Lekë / cope


Detajet e Produktit

Zanetti granello ,100 gr.


Produkti nuk është aktualisht aktiv.