Dardanel,peshk ton ne vaj luledielli 3 x 80 gr.

Peshk, mish dhe nenprodukte mishi / Ton dhe pate

290 Lekë / pako


Detajet e Produktit

Dardanel,peshk ton ne vaj luledielli 3 x 80 gr.