Dardanel,peshk ton ne vaj ulliri 3 x 80 gr.

Peshk, mish dhe nenprodukte mishi / Ton dhe pate

320 Lekë / pako


Detajet e Produktit

Dardanel,peshk ton ne vaj ulliri 3 x 80 gr.