Landessa Vanila Milk shake,milkshake me shije vanilje 230 ml.

Kafe dhe Caj / Kapucino dhe salep

130 Lekë / cope


Detajet e Produktit

Landessa Vanila Milk shake,milkshake me shije vanilje 230 ml.