Moment Desor biscuit cinnamon & raisins,biskota me shije kanelle & rrush 300 gr.

Për mëngjesin / Biskota dhe amareta

100 Lekë / pako


Detajet e Produktit

Moment Desor biscuit cinnamon & raisins,biskota me shije kanelle & rrush 300 gr.