Despar Yogurt Greco grassi 0 %,kos 150 gr.

Kos, dhallë dhe yogurt të ndryshëm / Kos

100 Lekë / cope

85 Lekë / cope


Detajet e Produktit

Despar Yogurt Greco grassi 0 %,kos 150 gr.


Produkti nuk është aktualisht aktiv.