Flott filetti di acciughe 78 gr.

Salca dhe antipasta te gatshme / Perime nё vaj dhe uthull

160 Lekë / cope


Detajet e Produktit

Flott filetti di acciughe 78 gr.


Produkti nuk është aktualisht aktiv.