Iliria,salce djathi pikante me peshe.

Qumësht dhe nën produkte të tij / Djathë, gjizë dhe salcë kosi

215 Lekë / 500 gr


Detajet e Produktit

Iliria,salce djathi pikante me peshe.

430/kg


Produkti nuk është aktualisht aktiv.