Aiba Veze e fresket kokerr e kuqe ( XL).

Peshk, mish dhe nenprodukte mishi / Vezë

17 Lekë / cope


Detajet e Produktit

Aiba Veze e fresket kokerr e kuqe ( XL).


Produkti nuk është aktualisht aktiv.