Teuta Maja birre 6 gr.

Produkte për Ëmbelsira / Maja - Niseshte - Aroma

19 Lekë / Copë


Detajet e Produktit

Teuta Maja birre për bukë dhe pica 6 gr.


Produkti nuk është më në stok.