Klegen,djath i shkrire miks djathrash 200 gr + kackavall i grire 100 gr FALAS.

Qumësht dhe nën produkte të tij / Djathë, gjizë dhe salcë kosi

150 Lekë / cope


Detajet e Produktit

Klegen,djath i shkrire miks djathrash 200 gr + kackavall i grire 100 gr FALAS.


Produkti nuk është aktualisht aktiv.