Klegen,krem djathi me speca 450 gr.

Qumësht dhe nën produkte të tij / Djathë, gjizë dhe salcë kosi

160 Lekë / cope


Detajet e Produktit

Klegen,krem djathi me speca 450 gr.


Produkti nuk është më në stok.