Dodoni 0 % fett,kos pa yndyre 200 gr.

Kos, dhallë dhe yogurt të ndryshëm / Yogurt dhe puding të gatshëm

150 Lekë / cope


Detajet e Produktit

Dodoni 0 % fett,kos pa yndyre 200 gr.

Produkt Grek.


Produkti nuk është më në stok.