Duel Gold color refresh,detrgjent i lengshem per rrobat me ngjyre 1300 ml.

Ilace Pjatash-Lavastoviglie-Rrobash / Të lengshëm për lavatriçe

590 Lekë / cope


Detajet e Produktit

Detergjent per larje me dore dhe makine larese me 20 larje.