Duel Gold Universal Natural Fresh,detrgjent i lengshem per larje me dore dhe makine larese me 20 larje 1300 ml.

Ilace Pjatash-Lavastoviglie-Rrobash / Të lengshëm për lavatriçe

590 Lekë / cope


Detajet e Produktit

Duel Gold Universal Natural Fresh,detrgjent i lengshem per larje me dore dhe makine larese me 20 larje 1300 ml.