Schauma Nature Moments,shampo per floke te dobet dhe te brishte 400 ml.

Kujdesi për flokët / Shampo

240 Lekë / cope


Detajet e Produktit

Schauma Nature Moments,shampo per floke te dobet dhe te brishte 400 ml.