Gourmet Gold con Salmone e pollo,ushqim per mace te rritura me salmon dhe pule 85 gr.

Produkte për Kafshët-Shpendët-Peshqit / Mace

89 Lekë / pako


Detajet e Produktit

Gourmet Gold con Salmone e pollo,ushqim per mace te rritura me salmon dhe pule 85 gr.


Produkti nuk është aktualisht aktiv.