Felix Party Mix con pollo,fegato e tacchino,ushqim per mace me shije pule,melcie dhe pule deti 60 gr.

Produkte për Kafshët-Shpendët-Peshqit / Mace

185 Lekë / pako


Detajet e Produktit

Felix Party Mix con pollo,fegato e tacchino,ushqim per mace me shije pule,melcie dhe pule deti 60 gr.


Produkti nuk është aktualisht aktiv.