Diamond Cheese,mozzarella e fresket 130 gr.

Qumësht dhe nën produkte të tij / Djathë, gjizë dhe salcë kosi

120 Lekë / pako


Detajet e Produktit

Diamond Cheese,mozzarella e fresket 130 gr.


Produkti nuk është aktualisht aktiv.