Karuzo Mascarpone Cream with apricot,molto e mbushur me krem maskarpone dhe kajsi 62 g.

Për mëngjesin / Briosh

39 Lekë / cope


Detajet e Produktit

Karuzo Mascarpone Cream with apricot,molto e mbushur me krem maskarpone dhe kajsi 62 g.