Parex Giant Sponge,sfungjer enesh i madh 1 cope.

Aksesore Shtëpie dhe Pastrimi / Sfungjerë

70 Lekë / cope


Detajet e Produktit

Parex Giant Sponge,sfungjer enesh i madh 1 cope.