Franz Josef Tuna Steak in sunflower oil with lemon flavour,fileto toni ne vaj luledielli me shije limoni 2 x 80 g.

Peshk, mish dhe nenprodukte mishi / Ton dhe pate

250 Lekë / cope


Detajet e Produktit

Franz Josef Tuna Steak in sunflower oil with lemon flavour,fileto toni ne vaj luledielli me shije limoni 2 x 80 g.