Franz Josef Tuna Steak in sunflower oil,peshk ton ne vaj luledielli 170 g.

Peshk, mish dhe nenprodukte mishi / Ton dhe pate

250 Lekë / cope


Detajet e Produktit

Franz Josef Tuna Steak in sunflower oil,peshk ton ne vaj luledielli 170 g.