Franz Josef Tuna Big Flakes in oil with chilli,peshk ton ne vaj luledielli me spec djeges 170 g.

Peshk, mish dhe nenprodukte mishi / Ton dhe pate

250 Lekë / cope


Detajet e Produktit

Franz Josef Tuna Big Flakes in oil with chilli,peshk ton ne vaj luledielli me spec djeges 170 g.