Pasticeri Lika,Bakllavaja e shtepise 600 gr.

Akullore dhe ëmbëlsira të ndryshme / Embëlsira të ndryshme

300 Lekë / pako


Detajet e Produktit

Pasticeri Lika,Bakllavaja e shtepise 600 gr.